Een MS Access database als maatpak

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte MS Access applicaties voor eenmanszaken en kleine bedrijven.

Nauw samenwerken met u als klant is voor ons erg belangrijk. Het samenwerken begint met de inventarisatie van uw wensen en eindigt via ontwerp, ontwikkeling en testen met de oplevering van het product. Zo heeft u altijd inzicht en inspraak in uw applicatie!

Het ontwikkelen van uw applicatie gebeurt met Microsoft Access. Dat kan stand-alone zijn of in combinatie met SQL server als back-end database.
Bent u niet in het bezit van Microsoft Access dan is het in die gevallen mogelijk om een zogenaamde ‘run time versie’ te leveren.

Kortom; naast dat wij ernaar uitkijken om met u samen te werken, heeft u ook nog een paar voordelen:

  • U heeft geen extra licenties nodig
  • U hoeft geen of geringe investeringen te doen
  • Internet toepassen is mogelijk
  • Het is te koppelen met Excel, Outlook en Word
  • Wij zijn dynamisch en flexibel
  • Het is zeer gebruikers vriendelijk

Overtuigd? Neem contact met ons op via de contact pagina!

Voorwaarden

Aansprakelijkheid:

DeveopIT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele financiële schade ontstaan als gevolg van het gebruik van de software.

Nieuwbouw:

Na gesprekken met een klant betreffende een nieuw te bouwen applicatie zal DevelopIT een overzicht van de op te leveren componenten en hiervoor een vaste prijs afgeven.

Fouten en wijzigingen:

Applicaties en of wijzigingen zullen steeds eerst op een testsysteem worden geïnstalleerd, waarna de gebruikers beoordelen of de werking voldoet aan de gestelde eisen. Fouten in de software – gevonden tijdens deze gebruikers testen – zullen door DevelopIT kosteloos worden opgelost.   Na acceptatie van de software door de gebruikers worden alle aanpassingen tegen betaling opgelost.